FAQ - Furnizor

întrebări frecvente

 

Găsiți mai jos o selecție a celor mai frecvente întrebări.

Vom imbunătății continuu această listă pentru a elimina toate neclaritățile în utilizare.

FAQ – Furnizor

Întrebări frecvente

CUM regăsesc cazurile mele?

Regăsirea cazurilor se poate face simplu, pe baza unui text de căutare sau pe baza unor parametri standard specifici solicitării: starea solicitării, data primirii solicitării, tipul serviciului, importanța, etc. Cele două tipuri de căutări se pot combina iar definițiile cautărilor se pot salva în vederea reutilizării lor ulterioare.

cum îmi definesc orarul?

Orarul se poate defini pe fiecare utilizator de aplicație, aceștia având posibilitatea de partajare a calendarelor. Orarele se pot defini recurent, cu repetiție pe zilele săptămânii.

 

 

Cum repartizez solicitările?

Pentru organizațiile cu multe solicitări, acestea pot fi repartizate liber profesioniștilor pe baza diferitelor criterii (spre exemplu tipul solicitării). Repartizarea poate fi făcută pentru unul sau mai multe solicitări în același timp. 

cum recepționez solicitările cetățenilor?

Solicitările se vor primi în timp real pe baza notificărilor, iar acestea vor fi vizibile indiferent de zona în care utilizatorul se află în aplicație. Notificările vor direcționa utilizatorul direct către solicitare. Totodată utilizatorii vor putea selecta solicitările primite într-un orizont de timp configurat.

 

cum mi se populează calendarul?

Calendarul va fi populat direct de către cetățean prin intermediul aplicației mobile sau web la care acesta are acces. Orarul definit de către furnizorul de servicii va fi disponibil cetățeanului, acesta putând să vizualizeze intervalele de timp disponibile. Totodata liber profesionistul va putea să adauge întâlniri în calendarul său în numele cetățeanului solicitant.

cum definesc șabloanele și cum creez documente pe baza lor?

În vederea generării de documente standard sau scrisori (spre exemplu în cazul notarilor), utilizatorii cu drepturi extinse au posibilitatea să definească șabloane Microsoft Word refolosibile. Pe baza lor, utilizatorii vor genera documente sau scrisori, împerechind datele din formulare cu șabolanele. Documentele vor fi salvate direct în sistem. Modificarea acestora se va face direct în Asigno, fără a mai fi nevoie de salvare pe disc și atașare în aplicație.

<p class="footer-text">TOATE DREPTURILE REZERVATE <script type="text/JavaScript">document.write(new Date().getFullYear())</script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->| <a href="https://www.asigno.ro/termeni-si-conditii/" class="footer-text">Termeni și condiții</a></p> <p class="footer-text" style="color:#FFF"><br />Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. <br /> Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați <a href="https://www.fonduri-ue.ro" target="_blank">www.fonduri-ue.ro</a></p>